Clicky


Global Logistics Hedel zet vier nieuwe DAF XF105 Super Space Cab voertuigen in voor Jumbo

Global Logistics Hedel zet vier nieuwe DAF XF105 Super Space Cab voertuigen in voor Jumbo
26-05-2011 14:29 | DAF | auteur de redactie
Klaas Hobo, Commercieel Directeur bij Van Hooft Bedrijfswagen, overhandigde onlangs de sleutels van vier nieuwe DAF FT XF105.410 Super Space Cab trekkers aan Frans-Peter de Kaestecker, Manager van Global Logistics. De nieuwe DAF’s worden specifiek ingezet voor het vervoer van vers gekoelde producten van Jumbo naar de filialen in Nederland.

De opbouw van de koeltrailers is van Schmitz Trailer in Zevenbergen. Door de overhandiging van deze vier nieuwe DAF XF105 Super Space Cab trekkers is de vloot van Global Logistics weer uitgebreid. De meeste trekkers zijn van het merk DAF.

De voertuigen zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, de milieuvriendelijke Euro-5 motor, veiligheidscamera’s aan de zijkanten en achterkant en een uitgebreid Orlaco communicatiesysteem.

Met gespecialiseerde medewerkers is Global Logistics volledig toegerust op het transport van geconditioneerde verse producten door de Benelux. Global Logistics vervoert dagelijks de producten voor een aantal grote retailorganisaties. Stipte snelle levering en zorgvuldige behandeling zijn hierbij doorslaggevende pluspunten. Global Logistics werkt nauw samen met een aantal bedrijven en kan een verscheidenheid aan logistieke diensten aanbieden zoals opslag, crossdocking, voorraadbeheer, douaneafwikkeling, PD-keuringen en kwaliteitscontroles. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geconditioneerde en ongeconditioneerde ruimtes.



De samenwerking tussen Global Logistics en Van Hooft Bedrijfswagen is uitstekend. Al jaren is de dealer een belangrijk aanspreekpunt voor Global Logistics. De snelle levering welke Global Logistics aan haar klanten biedt is volledig terug te vinden in de perfecte service van de dealer. De goede prijs/kwaliteitverhouding en het uitstekende DAF product draagt hier aan bij. Het onderhoud aan de voertuigen wordt volledig door de dealer verzorgd.