Clicky


Nordis kiest voor laag verbruik

Nordis kiest voor laag verbruik
20-05-2011 09:45 | Renault | auteur de redactie
Nordis is een scheepsleverancier die dagverse producten zoals groenten en fruit verkoopt en verdeelt aan cateringorganisaties en rederijen. Het bedrijf beschikt hiervoor over een modern en jong vrachtwagenpark dat sinds kort uitgebreid werd met een Renault Magnum 480-18 H850 Euro 5 EEV en een Renault Midlum 300.12. Beide vrachtwagens werden geleverd door Renault Trucks Rotterdam.

Nordis koos de Renault Magnum 480 met het oog op de koeltransporten tussen Nederland en het Franse Rhônegebied die tweemaal per week plaats vinden. Michel Storsbergen, Managing Director van Nordis: "Continuïteit in dienstverlening is voor onze klanten van cruciaal belang. Het grote aantal servicepunten van Renault Trucks op deze vaste route was naast een goede prijs-kwaliteitverhouding dan ook een belangrijke factor bij de aankoop van deze nieuwe vrachtwagen. Verder zorgen het comfortniveau en de ruime, goed uitgeruste cabine voor een aangename rit voor de chauffeur."

Het bedrijf koos voor een Renault Magnum met een hoog vermogen, wat zorgt voor een groot gebruiksgemak en in de praktijk ook een laag verbruik oplevert. Dat laatste is trouwens een kenmerk dat het bedrijf associeert met het hele gamma van Renault Trucks.



Ook bij de keuze van de Renault Midlum ging de voorkeur van Nordis uit naar een versie met een hoog vermogen en ook met deze vrachtwagen zijn de eerste ervaringen uitstekend. "De Renault Midlum gebruiken we vooral voor leveringen in moeilijk te bereiken gebieden. Om producten te leveren bij onze klanten, hebben we veelal te maken met smalle straten en lage bruggen, waar de wendbaarheid van de Renault Midlum 300 een voordeel is", vertelt Storsbergen.

"Kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de sterke punten van Nordis. Onze klanten ervaren dagelijks de voordelen van de jarenlange ervaring die we opgebouwd hebben." De nieuwe voertuigen van Renault Trucks dragen zonder twijfel bij tot de onberispelijke service van het bedrijf.