Clicky


Becx Verhuur breidt vloot uit met nieuwe DAF FAS CF85.410 bakwagen

Becx Verhuur breidt vloot uit met nieuwe DAF FAS CF85.410 bakwagen
19-05-2011 11:57 | DAF | auteur de redactie
De nieuwe DAF CF-serie past perfect in de verhuurvloot van Becx Verhuur voor zowel het wat zwaardere werk als het volume transport. De open bakwagen met middenasaanhanger heeft een zes keer uitschuifbare 23 ton/meter Fassi kraan met afstandsbediening en een grote reikwijdte van 18 meter.

De DAF FAS CF85.410 bakwagen werd door Antoine van Dijk, verkoper bij De Burgh Eindhoven, overhandigd aan Michiel Becx, directeur/eigenaar van Becx Verhuur. Roefs Carrosseriebouw in Middelbeers plaatste de laadbak met een geringe laadvloerhoogte van slechts 104 cm. De bakwagen is voorzien van vier stempels voor maximale stabiliteit bij het laden en lossen.

De zware configuratie van de bakwagen, met een negen tons vooras en een optrekbare sleepas, maakt de DAF uitermate geschikt voor het vervoeren en plaatsen van ondermeer bouwhekken. De nieuwe DAF wordt door Voets Transport in Eersel ingezet voor het vervoer van hekwerken van Heras in Oirschot.



Becx Verhuur levert maatwerk voor elke transportvraag
Met 600 opleggers en ruim 100 trekkende eenheden, waarvan 60 van het merk DAF, is Becx Verhuur één van de grotere verhuurbedrijven voor zowel standaard als klantspecifiek materieel, of dit nu voor korte, middellange of lange termijn is. Becx Verhuur zorgt niet alleen voor perfect materiaal dat constant in eigen werkplaats wordt onderhouden, maar repareert zonodig ook op locatie of via de DAF dealer waar ook in Europa. Met 15 medewerkers, waaronder 10 monteurs, is Becx Verhuur 7 dagen per week en 24 uur per dag inzetbaar.

Becx Verhuur en De Burgh Eindhoven hebben een perfecte samenwerking van al meer dan 30 jaar. De dealer levert originele DAF onderdelen aan Becx Verhuur, maar zorgt ook voor de onderdelen van de getrokken eenheden. De goede prijs/kwaliteitsverhouding en de uitstekende service zijn zeer belangrijke pluspunten van deze samenwerking.