Transport Online - Nieuwste Nooteboom 5-as Telestep Ballasttrailer

Nieuwste Nooteboom 5-as Telestep Ballasttrailer

Nieuwste Nooteboom 5-as Telestep Ballasttrailer
17-05-2011 14:05 | Trailers | auteur de redactie
WIJCHEN - Steil Kranarbeiten uit het Duitse Trier, heeft onlangs haar wagenpark fors uitgebreid met diverse voertuigen waaronder een 7-assige MCO-PX semi-dieplader en twee stuks 5-assige Telestep Ballastrailers.

Steil Kranarbeiten heeft diverse vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg en heeft diverse disciplines binnen de Steilgroep: Kraanwerken, speciaal transport, berging en afsleepdienst, verhuur van hoogwerkers en heftrucks. Steil heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in haar transportvloot, waaronder zo’n 15 Nooteboom Ballasttrailers, Multitrailers en OSDS semi-diepladers.

61 ton laadvermogen
Steil Kranarbeiten heeft niet alleen vanwege het zeer hoge nut laadvermogen (ruim 61 ton) voor de Telestep Ballasttrailer gekozen. Ook de geringe laadvloerhoogte van deze nieuwste Ballasttrailers maakt het mogelijk gelijkertijd de hoge materiaal- en containers met de Ballastdelen te vervoeren.

Het enorme laadvermogen van 61 ton van deze Ballasttrailer, type OVB-75-05(Z) wordt mogelijk gemaakt vanwege het geringe eigen gewicht van onder de 14 ton. De lengte van het laadvlak is speciaal uitgelegd voor het vervoer van de specifieke ballast- en kraandelen. Deze Telestep Ballasttrailer is zeer wendbaar door de toegepaste schamelbesturing.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions