Clicky


 


Bestuurders auto's betrokken bij ongeval A79 aangehouden

Bestuurders auto's betrokken bij ongeval A79 aangehouden
03-06-2023 10:57 | Ongevallen | auteur ANP

MEERSSEN - [update 18:13 uur] De bestuurders van de twee personenwagens die betrokken waren bij een ongeval op snelweg A79 in Zuid-Limburg zijn aangehouden, meldt de politie. Het gaat om een 30-jarige man uit Valkenburg en een 75-jarige man uit Meerssen. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het ongeluk dat in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen de afritten Meerssen en Valkenburg gebeurde.

Bij het ongeval was ook nog een derde voertuig, een personenbusje, betrokken. Drie mensen raakten gewond. De weg richting Maastricht was lange tijd dicht voor onderzoek, maar werd zaterdag aan het begin van de middag weer vrijgegeven. Het ongeval gebeurde rond 03.30 uur. De oorzaak is nog onbekend.

In het busje zaten vier mensen. Van hen zijn twee personen naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht met ernstige verwondingen. Een van hen was de bestuurder, een 47-jarige man van wie niet bekend is waar hij woont. Van de tweede is de identiteit nog niet bekend bij de politie.

Ook de 75-jarige verdachte is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere verdachte is ter plekke onderzocht door medisch personeel. Ook de twee inzittenden uit het personenbusje zijn ter plekke onderzocht en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,296
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions