Clicky


 


Drie gloednieuwe DAF trucks voor Houthandel Lambert van Den Bosch

Drie gloednieuwe DAF trucks voor Houthandel Lambert van Den Bosch
02-06-2023 15:42 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EDE - DAF dealer Bakker Bedrijfswagens heeft afgelopen woensdag, 31 mei 2023, met trots drie gloednieuwe DAF trucks afgeleverd aan Houthandel Lambert van Den Bosch. Dit gerenommeerde bedrijf viert dit jaar zijn 117-jarig bestaan en is een onmisbare speler geworden in de wereld van hout. Dit getuigt van hun toewijding aan uitmuntende service en klanttevredenheid.

35 jaar geleden besloot Lambert van den Bosch te stoppen met het eigen vervoer, toentertijd met een DAF 2800. Deze week zijn er een drietal DAF XF NGD’s met 480 pk in gebruik genomen. Dit toont hun vooruitstrevende visie en het vertrouwen dat ze hebben in de kwaliteit en betrouwbaarheid van DAF.

Deze nieuwe trucks voldoen aan de strengste emissie-eisen, waardoor ze een duurzame keuze zijn. Houthandel Lambert van Den Bosch draagt op deze manier actief bij aan een groenere toekomst en een beter milieu.

Niet alleen zijn de nieuwe DAF trucks milieuvriendelijk, maar ze bieden ook optimaal comfort en gemak voor de chauffeurs. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen, zodat de chauffeurs zich kunnen richten op veiligheid en efficiëntie tijdens het transport.

Foto's

  • Bek en Verburg BV
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,296
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions