Clicky


 


Wietze en Klaas sluiten laatste 538-show af 'met positief gevoel'

Wietze en Klaas sluiten laatste 538-show af 'met positief gevoel'
02-06-2023 10:23 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Wietze de Jager en Klaas van der Eerden hebben vrijdagochtend hun laatste ochtendshow op Radio 538 "met een positief gevoel" afgesloten. Dat zei De Jager in de laatste minuten van het programma. De zender komt maandag met een nieuw ochtendprogramma.

"Ik wil jou aan de andere kant van de radio bedanken voor de afgelopen anderhalf jaar", aldus De Jager. "We hebben samen gelachen, samen gehuild. Het was een mooie vriendschap en 'one hell of a ride'. Ik ben heel blij dat we het op deze manier met een positief gevoel hebben kunnen afronden."

Zijn sidekick Klaas van der Eerden gaat nu "eerst een maand uitslapen. En daarna maar eens alle dj's die ik ken bellen of ze nog een sidekick nodig hebben." De Jager bood hem zijn lijst met contactgegevens van bekende collega's aan: "Ik heb wel een paar nummers voor je!" Van der Eerden antwoordde scherp: "Ja, van Mattie zeker!" De Jager en Mattie Valk maakten eerder voor Qmusic vijf jaar lang de ochtendshow. Zij gingen in 2017 met ruzie uit elkaar omdat Valk zonder overleg met zijn collega koos voor een solocarrière bij Q.

Toekomstplannen

De Jager weet ook nog niet wat hij nu precies gaat doen. "We zijn in gesprek over de toekomst, maar dat gaat zeker goed komen", beloofde hij de luisteraars. "Tot snel!" De dj's zeiden ook nog tijdens de uitzending per app heel veel gelukwensen van luisteraars te krijgen.

De nieuwe ochtendshow van Radio 538 wordt gepresenteerd door Tim Klijn, Rick Romijn en Niels van Baarlen. Ze stappen over van Radio Veronica. Woensdag werd ook bekendgemaakt dat Rick van Velthuysen het ochtendprogramma op die zender vanaf maandag voor zijn rekening gaat nemen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,296
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions