Clicky


 


Rijbewijzen ingenomen na uit de hand gelopen verkeersruzie op A17

Rijbewijzen ingenomen na uit de hand gelopen verkeersruzie op A17
02-06-2023 10:09 | Binnenland | auteur Redactie

OUD-GASTEL - Agenten hebben van twee bestuurders de rijbewijzen in genomen na een uit de hand gelopen verkeersruzie. De mannen kregen het donderdagmiddag aan het eind van de middag met elkaar aan de stok op de A17 ter hoogte van Oud-Gastel, meldt de politie.

Toen de agenten ter plaatse kwamen waren de twee bestuurders en hun auto’s inmiddels op de Roosendaalsebaan tot stilstand gekomen. Een van de bestuurders, een 33-jarige Rotterdammer, bleek gewond te zijn omdat hij mogelijk was aangereden door de bestuurder van de andere auto, een 28-jarige man uit Kortgene.

Volgens getuigen zou er kort daarvoor een verkeersruzie  op de snelweg zijn geweest die eindigde aan de Roosendaalsebaan. De Rotterdammer is overgebracht naar het ziekenhuis en van beide mannen is het rijbewijs ingevorderd.

Omdat de Rotterdammer in een huurauto reed, maar hij niet over de juist papieren beschikte is deze auto in beslag genomen. De man uit Kortgene zal op een later moment als verdachte gehoord worden op het politiebureau. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,296
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions