Clicky


 


Ad Wijnhoven per 1 juni 2023 aangesteld als CEO van Axell Group

Ad Wijnhoven per 1 juni 2023 aangesteld als CEO van Axell Group
30-05-2023 16:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DIESSEN - Axell Group, actief in de logistieke en financiële dienstverlening in Nederland en Polen, kondigt de benoeming aan van Ad Wijnhoven als nieuwe Chief Executive Officer.

Ad Wijnhoven heeft ruim 25 jaar internationale ervaring in de logistieke branche via senior management- en directiefuncties die hij heeft bekleed bij gerenommeerde organisaties zoals The Brinks Company, Iron Mountain, DHL, Kuehne+Nagel en BAX Global. Hij heeft een bewezen staat van dienst als verbindend en coachend leider en strategisch denker.

Familiebedrijf verder blijven uitbouwen

Henriëtte Timmermans, Eigenaar van Axell Group, licht de benoeming toe: "Ik ben verheugd om Ad Wijnhoven te verwelkomen als CEO van Axell Group om onze strategische visie verder te ontwikkelen en te implementeren. Ad is een ervaren en ondernemende bestuurder uit de branche, met een passie voor mensen en klanten. Ik ben ervan overtuigd dat Ad goed aansluit bij onze bedrijfscultuur en ons familiebedrijf zal blijven uitbouwen."

Realiseren doelstellingen

Ad Wijnhoven vult hierop aan: “Ik kan niet wachten onderdeel uit te maken van Axell Group en om samen met mijn nieuwe collega’s in Polen en Nederland bij te dragen aan een uitstekende service voor onze klanten en aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.”
Axell Group kijkt uit naar de waardevolle bijdrage die Ad Wijnhoven zal leveren aan de ambitie van de organisatie om verder te professionaliseren en het bedrijf met succes naar de toekomst te leiden.

Axell Group, opgericht in 1933, is een familiebedrijf en is als logistieke en financiële dienstverlener door de jaren heen een betrouwbare partner voor vele klanten. Axell Logistics en Axell Financial Services vormen de tweeledige kern van Axell Group, met vestigingen in Nederland en Polen. Axell Logistics, biedt een breed scala aan logistieke diensten zoals transport, retail distributie, opslag, contractlogistiek en fulfilment. Axell Financial Services levert diensten op het gebied van salarisadministratie en financiële administratie en ondersteuning bij de oprichting van Poolse bedrijven. Bij het bedrijf werken meer dan 350 medewerkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,294
Diesel2,106

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions