Clicky


 


Vrachtwagenchauffeur aangehouden na doodsbedreigingen richting politieagent

Vrachtwagenchauffeur aangehouden na doodsbedreigingen richting politieagent
28-05-2023 10:13 | Overtredingen | auteur Redactie

DE LIER - De politie heeft vrijdagavond 26 mei 2023 een vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat hij meerdere doodsbedreigingen naar een politieagent van Team Transport- en Milieucontrole van de Landelijke Eenheid had geuit.

Maandag 22 mei 2023 werden de vrachtwagenchauffeur en zijn trekker met oplegger door de desbetreffendeagent gecontroleerd. Uit deze controle kwam naar voren dat de vrachtwagen van de verdachte niet aan de brancherichtlijnen voldeed, waarna de collega volgens protocol meerdere bekeuringen en een Wachten Op Keuring (WOK) melding heeft uitgeschreven.

Deze bekeuringen en WOK melding vielen verkeerd bij de vrachtwagenchauffeur, waarna deze doodsbedreigingen naar de agent toe heeft geuit in meerdere gesprekken en groepen op Whatsapp.

Aanhouding verdachte

De politie is scherp op bedreigingen die worden geuit naar agenten. De politie kreeg vrijdagavond 26 mei het bericht dat er doodsbedreigingen naar een agent waren geuit en hier werd meteen actie op ondernomen en de verdachte opgespoord.

De verdachte is zodoende vrijdagavond aangehouden in zijn woning in De Lier voor bedreiging en in verzekering gesteld. De telefoon van de verdachte is bij de aanhouding in beslag genomen en zal worden onderzocht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats