Clicky

 
Transport Online - Vier fraaie Scania R500 King of the Roads voor Pakfood

Vier fraaie Scania R500 King of the Roads voor Pakfood

Vier fraaie Scania R500 King of the Roads voor Pakfood
30-03-2011 10:44 | SCANIA | auteur de redactie
Er zijn maar liefst vier nieuwe Scania R-series in gebruik genomen door Pakfood B.V. in Hengelo. Alle trucks zijn voorzien van de 500 pk sterke achtcilinder motor, ruime Topline cabine en het luxueuze King of the Road pakket. Een – op zijn minst gezegd - mooi visitekaartje voor het bedrijf. Aflevering vond plaats door de Scania vestiging Twente (Deurningen).

Pakfood B.V. is een nieuwe klant voor Scania. De keuze is op Scania gevallen vanwege de stoere uitstraling, de goede service, de hoogwaardige afwerking en de ruime cabine.Het is duidelijk dat de nieuwe trucks niets te wensen over laten. Zo zijn er onder andere chromen accenten, sideskirts met V8 logo, tweepedaals Scania Opricruise, Alcoa wielen, lederen bekleding, luchthoorns, Pioneer radio/cd/navi+DVD speler met flatscreen in het slaapgedeelte, koelkast, led dagrijverlichting en xenon verlichting. Kortom, zeer complete vrachtauto’s die van alle gemakken zijn voorzien.


Pakfood B.V. levert verse en ingevroren vlees- en voedselproducten over de hele wereld. Service, kwaliteit, continuïteit en persoonlijke aandacht vormen de basis van het bedrijf. Dankzij de ervaren medewerkers wordt de beste logistieke oplossing en tijdige levering gegarandeerd. Pakfood kruipt in de huid van de klant, speelt in op de behoefte en is innovatief. Hierdoor is de laatste jaren een flinke groei gerealiseerd.Het speciale Pakfood export team heeft uitgebreide expertise in direct export naar een groot aantal markten over de hele wereld. Ook de benodigde documentatie en timing van vrachtschepen in de havens wordt nauwlettend in de gaten gehouden om een tijdige levering te garanderen. Het transport naar de havens in West-Europa wordt met eigen middelen uitgevoerd en Pakfood beschikt ook over een eigen vriesfaciliteit voor optimale versheid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions