Clicky

 
Transport Online - M. Bakkers Transport vervoert aanhangers met nieuwe superlange Renault Premium Route

M. Bakkers Transport vervoert aanhangers met nieuwe superlange Renault Premium Route

M. Bakkers Transport vervoert aanhangers met  nieuwe superlange Renault Premium Route
29-03-2011 17:04 | Renault | auteur de redactie
M. Bakkers Transport uit Bladel schafte zich een nieuwe Renault Premium Route 410.25 6x2 aan voor het transport van aanhangwagens door heel Europa. Samen met de aanhanger kan de combinatie tot 22 meter lang worden zodat hij moeiteloos vier caravans vanuit het zuiden van Frankrijk naar Nederland kan brengen.

M. Bakkers Transport is gespecialiseerd in het transport van aanhangwagens door Europa. "We doen dit bijna zes jaar op regelmatige basis", zegt Marc Bakkers. "Voor de terugrit zijn we afhankelijk van het aanbod. Vaak zijn dat vrachtwagens, auto’s of grote kisten."

Om het wagenpark uit te breiden, viel het oog van Marc Bakkers op een Renault Premium Route 410.25 6x2 met chassishoogte 850 van Renault Trucks Hapert. "Die garage is hier vlak om de hoek", zegt Marc. "En de wagen voldeed aan onze eisen. Voor het transport van de aanhangwagens – totaalgewicht zes tot zeven ton – heb je niet echt een 6x2 nodig maar dat is wel anders voor de vrachten die de chauffeur meeneemt op de terugweg. Met een 6x2 kunnen we zwaardere vrachten meenemen en dat verhoogt onze flexibiliteit."Op de Renault Premium is nog een kraan aangebracht. Die maakt het lossen van de aanhangwagens mogelijk. "Het is niet altijd mogelijk om bij een klant met een heftruck de aanhangwagens te lossen, daarom is die kraan nodig", aldus Marc Bakkers.

Marc Bakkers nam de wagen inclusief aanhangwagen met een onderhoudscontract. "Ik wil niet voor verrassingen komen te staan. Nu weet ik precies wat ik kwijt ben. Bovendien hebben we zelf geen garage om het onderhoud te doen of om reparaties uit te voeren."

Naast het onderhoudscontract deed Marc Bakkers ook beroep op Renault Trucks Financial Services voor de leasing van het voertuig. "Alles werd in één pakket opgenomen", zegt hij. "Mijn complimenten aan Account Manager Hans Stok van Renault Trucks Hapert. Hij heeft alles netjes geregeld."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,954
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats