Clicky

 
Transport Online - Eerste Volvo FL koelwagens voor Vroegop-Windig

Eerste Volvo FL koelwagens voor Vroegop-Windig

Eerste Volvo FL koelwagens voor Vroegop-Windig
29-03-2011 13:42 | Volvo | auteur de redactie
Logistiek dienstverlener in de retail- en foodservicebranche Vroegop-Windig heeft onlangs drie Volvo’s FL met I-Sync en EEV aangeschaft. De 16 tonners beschikken over 240 pk en worden als koelwagen ingezet bij levensmiddelengroothandel De Kweker B.V. De drie kernwaarden van Volvo – kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu – sluiten goed aan op het beleid van Vroegop-Windig en waren redenen voor het bedrijf om Volvo-trucks te kiezen. De wagens werden afgeleverd door Volvo Truck Center uit Amsterdam.

Vroegop-Windig is een logistiek dienstverlener voor AGF en andere versgroepen. Het bedrijf beschikt over een vestiging op het Food Center Amsterdam en een distributiecentrum in Bleiswijk. Vroegop-Windig streeft ernaar de distributie zo duurzaam mogelijk in te richten, onder meer door het reduceren van de CO2 uitstoot. Onlangs ontvingen zij voor deze inspanningen de 'Lean and Green Award'.Zorg voor het milieu
De Volvo FL’s voor Vroegop-Windig bestaan uit een zescilindermotor met een cilinderinhoud van 7 liter en een vermogen van 240 pk. De trucks zijn voorzien van Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Sync. Die combineert de betrouwbaarheid en het geringe gewicht van een handgeschakelde versnellingsbak met het rijcomfort van de volautomatische transmissie. I-Sync verlaagt niet alleen het brandstofverbruik, maar zorgt er ook voor dat de emissies van kooldioxide en andere voor het milieu schadelijke uitlaatgassen lager zijn.
Wagenparkbeheerder van Vroegop-Windig René Hulsbosch is enthousiast over de inzet van de nieuwe koelwagens: "Net als voor Volvo Trucks is ook voor ons zorg voor het milieu van groot belang. Onze trucks rijden vaak in stedelijke gebieden. Vroegop-Windig doet zijn uiterste best om de uitstoot van schadelijke stoffen te beheersen. We leveren niet alleen gezonde producten, maar willen ook een gezond bedrijf zijn voor onze medewerkers en de omgeving."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions