Clicky

 Trainer Ruud van Nistelrooij vertrekt per direct bij PSV

Trainer Ruud van Nistelrooij vertrekt per direct bij PSV
24-05-2023 13:30 | Sport | auteur ANP

EINDHOVEN - Trainer Ruud van Nistelrooij vertrekt per direct bij PSV. Dit heeft de voormalig voetballer volgens de club zelf besloten, omdat hij niet meer genoeg draagvlak voelde binnen PSV. Fred Rutten is zondag in de laatste competitiewedstrijd tegen AZ de hoofdtrainer.

Van Nistelrooij heeft zijn beslissing volgens PSV woensdagochtend bekendgemaakt. Dinsdagavond had de 46-jarige trainer nog een gesprek met de directie, waarin besloten zou zijn om het pas na zondag verder over de toekomst van Van Nistelrooij als trainer te hebben. De afgelopen weken waren er al geruchten dat Van Nistelrooij niet meer zeker was van zijn positie als eindverantwoordelijke.

De voormalig international vertrekt één duel voor het einde van het seizoen, waarin PSV hoopt de tweede plek veilig te stellen. De voorsprong op Ajax is 3 punten. De tweede plek betekent plaatsing voor de voorronde van de Champions League.

"PSV betreurt Van Nistelrooij zijn besluit en is dankbaar voor het winnen van de Johan Cruijff Schaal en de KNVB-beker dit seizoen en hoopt het voetbaljaar af te sluiten met het behalen van de tweede plaats", stelt de club. Van Nistelrooij was bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van PSV.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats