Clicky

 
Transport Online - Acht Scania bakwagens voor Huuskes Versproducten

Acht Scania bakwagens voor Huuskes Versproducten

Acht Scania bakwagens voor Huuskes Versproducten
21-03-2011 15:55 | SCANIA | auteur de redactie
Onlangs zijn de eerste drie, uit een order van acht, nieuwe Scania P-serie bakwagens afgeleverd bij Huuskes Versproducten in Enschede. Alle acht voertuigen zijn bakwagens met 230 of 320 pk Euro 5 motoren. De representatieve uitstraling, het omvangrijke servicenetwerk en de Euro 5 motor zonder AdBlue gaven voor Huuskes de doorslag om Scania klant te worden. Voor alle voertuigen is bovendien een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten, waarbij de onderhoudswerkzaamheden door de Scania dealer in de nabije omgeving van de Huuskes vestigingen zullen worden uitgevoerd.

De Scania P230 en P320 LB 4x2MNA bakwagens hebben, afgezien van het vermogen, allemaal dezelfde specificatie meegekregen. Zo zijn ze onder andere voorzien van de Scania CP14 dagcabine, tweepedaals Scania Opticruise, automatische airco, dakspoiler en een gecombineerd cd/mp3 radiosysteem. Dankzij de Scania XPI technologie hoeft Huuskes geen AdBlue toe te voegen om aan de Euro 5 norm te voldoen. De nieuwe bakwagens zijn zeer wendbaar en bovendien erg stil. Dankzij de gescheiden koel- en diepvriesruimtes kunnen gecombineerde transporten worden uitgevoerd.

Klik hier voor een vergroting


Huuskes Versproducten is een begrip op het gebied van vers-, DKW-, convenience- en diepvriesproducten voor grootverbruikers. Het bedrijf levert een ongeëvenaard totaalpakket. Doordat alles onder één dak in eigen beheer wordt gehouden, is Huuskes in staat de markt op maat te bedienen. De producten worden geleverd aan afnemers in uiteenlopende sectoren, waaronder (zorg)instellingen, horeca, bedrijfsrestaurants en landelijke cateraars. Huuskes Versproducten heeft vestigingen in Enschede (hoofdkantoor), Nijkerk, Winschoten en Nijmegen. De logistiek wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,954
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats