Clicky

 
Transport Online - Geesinknorba levert grote order uit aan SITA Nederland

Geesinknorba levert grote order uit aan SITA Nederland

Geesinknorba levert grote order uit aan SITA  Nederland
17-03-2011 16:29 | SCANIA | auteur de redactie
Geesinknorba levert een grote order uit aan afvalverwerker SITA. De totale order bestaat uit 22 huisvuilwagens van het type GPM3 met GEC en Split Lift achterladers. Naar verwachting zal de laatste wagen eind maart 2011 uitgeleverd worden.

Alle opbouwen zijn gemonteerd op een Scania P280 chassis. Negen van de GPM3 wagens zijn uitgerust met een Split Lift en hebben een laadbakinhoud van 20 kuub. De Split lift is een volautomatische belading met onafhankelijk werkende emmerstoelen en uitgevoerd met een containerherkenningssysteem.De andere 13 wagens hebben GEC achterlader. Zes van deze wagens hebben een laadbakinhoud van 20 kuub en de andere zeven een laadbakinhoud van 22 kuub. De GEC achterlader is een multifuntionele lader met industriele mogelijkheden. De belading kan twee tot vierwielcontainers liften en eurotainers met een maximum van 5 kuub. Alle GEC's zijn uitgerust met totaalweging.
Daarnaast heeft Geesinknorba twee reeds bestaade GCP opbouwen van SITA op nieuwe Scania chassis' overgezet. De wagens worden verspreid over Nederland ingezet.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions