Clicky

 18-jarige student overleden na val uit raam hotelschool Maastricht

18-jarige student overleden na val uit raam hotelschool Maastricht
22-05-2023 20:18 | Binnenland | auteur ANP

MAASTRICHT - Een 18-jarige student is overleden na in de nacht van 8 op 9 mei uit een raam op het terrein van de Hotel Management School Maastricht te zijn gevallen. Een woordvoerder van de politie sprak maandagavond over een noodlottig ongeval en verwees naar de school.

Een woordvoerder van Zuyd Hogeschool liet weten dat het incident zich afspeelde in de Student Residence op het terrein van de hotelschool. Nadat de jongen uit het raam was gevallen, werd hij meerdere dagen kunstmatig in coma gehouden, maar hij overleed op 13 mei, bevestigde de woordvoerder van Zuyd berichtgeving in de Limburger maandag.

Onder meer slachtofferhulp heeft getuigen van het ongeval, evenals medewerkers en studenten van de school opgevangen. Zondag werd in de buurt van zijn ouderlijk huis een herdenkingsbijeenkomst gehouden. Daarbij waren zo'n vijftig medestudenten en een delegatie van de school aanwezig. Over het slachtoffer wil de school in verband met de privacy verder niets kwijt.

Het ongeluk gebeurde volgens de woordvoerder op een warme nacht in het relatief nieuwe wooncomplex op het terrein van de hotelschool. Bij zijn val kwam de jongen erg ongelukkig terecht, aldus de woordvoerder. Voor zover hem bekend was de student niet dronken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats