Clicky

 
Transport Online - Drie Scania P360 trekker voor Koninklijke Dekker Hout

Drie Scania P360 trekker voor Koninklijke Dekker Hout

Drie Scania P360 trekker voor Koninklijke Dekker Hout
08-03-2011 10:08 | SCANIA | auteur de redactie
Onlangs heeft Dekker Hout drie nieuwe Scania P-series in gebruik genomen. Het 125 jaar oude bedrijf uit Den Haag, dat vorig jaar het predicaat 'Koninklijk' verdiende, heeft de investering bewust gedaan in verband met de binnenstedelijke milieuzones. Ook de goede relatie met de Scania werkplaats in Honselersdijk stond ten grondslag aan de aanschaf, bevestigd door onderhoudscontracten voor alle drie de voertuigen.

De chauffeurs bij Koninklijke Dekker hadden zelf ook een voorkeur voor Scania. De Scania CP19 cabine biedt hun een goede zit, lage instap en een goed zicht rondom. Tevens hoeft dankzij de Scania XPI motoren geen AdBlue te worden toegevoegd om aan de Euro 5 norm te voldoen. Twee trekkers zijn voor de vestiging Den Haag, één voor de vestiging Warmond.Dekker Hout vindt zijn oorsprong in 1885, als een kleine lokale houthandel. Sindsdien is het familiebedrijf, met inmiddels vestigingen in Den Haag, Warmond en Vianen en fabrieken en kantoren in Bolivia, Brazilië, Indonesië, Maleisië, Singapore en Afrika, uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Nederland en Europa.


De specialisatie ligt bij de import, export en verwerking van hout en houtproducten. De groei van het bedrijf is grotendeels gestoeld op een constante uitbreiding van de productiecapaciteit en assortiment en verbetering van techniek en kennis.Onder de naam Elephant houtproducten levert Koninklijke Dekker aftimmerhout, lijstwerk, gevelbekleding, timmerpanelen, glaslatten, vloerhout, profielhout, raam- deur- en kozijnhout, en tuinhout-producten. Eigen FSC bossen, zagerijen en kantoren op de vier continenten zorgen er voor dat de Elephant houtproducten altijd rechtstreeks van de bron komen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions