Clicky

 
Transport Online - Scania R 730 voorloopasser voor Swinkels Metaalrecycling

Scania R 730 voorloopasser voor Swinkels Metaalrecycling

Scania R 730 voorloopasser voor Swinkels Metaalrecycling
03-03-2011 10:34 | SCANIA | auteur de redactie
HEERLEN - De Gebroeders Swinkels Metaalrecycling B.V. uit het Zuid-Limburgse Heerlen heeft het wagenpark onlangs uitgebreid met een imposante Scania R730. De Gebroeders Swinkels zijn sinds hun eerste Scania in 2002 met 580 pk trouw aan Scania en in het bijzonder aan de sterke V8 motoren, getuige ook enkele oldtimers. De nieuwe Scania V8 Topline heeft een vermogen van maar liefst 730 pk en 3500 Nm en is naast de toch al complete uitrusting voorzien van het King of the Road pakket.

Scania introduceerde afgelopen jaar de nieuwe V8 truckreeks. Deze reeks omhelst de R-serie van 500, 560, 620 en 730 pk en wordt gekenmerkt door tal van nieuwe interieur- en exterieurkenmerken die het exclusieve karakter van de Scania V8 benadrukken. Het topmodel, de Scania R 730 met 3500 Nm doet het boven verwachting goed op de Nederlandse markt en de Gebroeders Swinkels behoort tot de eersten in Nederland die er mee de weg op gaan.De comfortabele Topline cabine is voorzien van lederen stoelen en een keur aan comfortverhogende accessoires. Daarnaast zijn er extra lampenbeugels en verstralers gemonteerd. Op het chassis is traanplaat aangebracht en de luchtslangen zijn fraai weggewerkt in een rvs slangenhouder met bedrijfslogo. Rond alle activiteiten van het recyclen van zware metaalconstructies en schroot vormt de nieuwe Scania een mooi visitekaartje voor zowel Swinkels als Scania.


Paul Maas, Account manager bij Scania, overhandigt de sleutels van de imposante Scania R730 aan de Gebroeders Swinkels.


Bij Swinkels Metaalrecycling worden maandelijks vele tonnen gebruikte metalen verwerkt. Het is één van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van metaalrecycling. Het werkgebied van Swinkels omvat heel Europa en het grootste deel van het transport wordt door Swinkels zelf uitgevoerd. Hiervoor beschikt het Heerlense bedrijf over trekker/opleggercombinaties en containerwagens met aanhanger.

Swinkels kiest voor Scania vanwege de onverwoestbare betrouwbaarheid, het lage brandstofverbruik en natuurlijk de uitstraling van de Topline cabine in combinatie met Scania's legendarische V8.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions