Clicky


Dekkers Transport Holland neemt transportbedrijf André van Olst over

Dekkers Transport Holland neemt transportbedrijf André van Olst over
19-05-2023 13:55 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TILBURG - De krachten bundelen en daarmee een solide toekomst bieden voor klanten, collega’s en chauffeurs; dat is wat Dekkers en van Olst willen doen na succesvolle onderhandelingen in aanloop naar de overname van André van Olst Transport door Dekkers Transport Holland. Dat meldt Dekkers Transport Holland op haar website.

Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het transport van eendagskuikens en broedeieren binnen Europa en daarbuiten. Dekkers Transport is sinds 1988 actief binnen de pluimveesector, waar vier jaar later, in 1992, André van Olst begon met zijn bedrijf in diezelfde sector. De twee bedrijven zijn met ruim 30 jaar ervaring in de branche échte specialisten te noemen.

“De activiteiten van beide organisaties sluiten naadloos op elkaar aan en met de overname wordt de marktpositie verstevigd”, vertelt Hans Dekkers, eigenaar van Dekkers Transport. Beide partijen zijn het erover eens: door samenwerking creëren we een breder en toekomstbestendig fundament. De handen ineenslaan past in de visie van Dekkers Transport om zo de klant nóg beter te kunnen bedienen.

Voor Dekkers Transport is de overname een belangrijke stap in de uitbreiding en intensivering van haar activiteiten. ‘’Flexibiliteit en op ieder moment klaar staan voor de klant, dat is waar het om draait’’, vertelt Bram Dekkers, zoon van Hans en werkzaam binnen het bedrijf als Logistiek Manager. “Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van onze organisatie”, vervolgt hij. “Deze acquisitie past in de ambitie van onze onderneming, zodat wij onze klanten een nog betere dienstverlening kunnen bieden.”

De operatie die wordt aangestuurd vanuit de vestiging in Wezep zal zo blijven continueren, vervolgt Bram. ‘’Strategisch past de huidige locatie in Wezep uitstekend. De uitvalsbasis zit dichtbij diverse klanten en het is een mooi vertrek en thuis voor de chauffeurs. De kracht van deze organisatie zit in de medewerkers die dag en nacht klaar staan voor het bedrijf. ‘’

Het is ons streven om ervoor te zorgen dat klanten er niks van gaan merken, behalve op het moment dat we ze positief hebben verrast”, glimlacht hij. “We doen ons best om dat zo goed mogelijk vorm te geven op basis van samenwerking tussen beide organisaties.”

De overname wordt eind mei geëffectueerd en biedt een mooie continuering voor de klanten en het personeel van André van Olst. ‘’We zijn blij dat we voor klanten en chauffeurs een mooi toekomstperspectief kunnen bieden’’, sluit Hans Dekkers tevreden af.