Clicky

 Bos Logistics neemt Belgische Vanbever-Heymans over

Bos Logistics neemt Belgische Vanbever-Heymans over
18-05-2023 08:28 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - Het Nederlandse transportbedrijf Bos Logistics neemt het Belgische Vanbever-Heymans over, een gerenommeerd transportbedrijf met diepe wortels in de Belgische transportsector. Deze strategische acquisitie markeert een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Bos Logistics en versterkt hun positie op Brucargo, de luchthaven van Brussel/Zaventem.

Vanbever-Heymans, een familiebedrijf dat al drie generaties lang transportdiensten levert, heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in België. Met ruim twintig voertuigen en een toegewijd team van professionals bedient het bedrijf een breed scala aan klanten. De overname van Vanbever-Heymans door Bos Logistics biedt nieuwe groeikansen en synergieën.

Frank Bos Jr., directeur van Bos Logistics, licht de strategische beslissing toe: “Door de activiteiten van Vanbever-Heymans te integreren, versterken we onze positie op Brucargo. De klanten en diensten van beide bedrijven vullen elkaar perfect aan. We streven ernaar om net zoals op Schiphol een leidende positie op Brucargo te verwerven. Deze overname brengt ons dichter bij dat doel. We bieden onze nieuwe medewerkers stabiliteit en ze treden toe tot een ambitieuze organisatie met volop groeimogelijkheden.”

Bos Logistics, dat werd opgericht in 1961, kijkt al verder dan de overname van Vanbever-Heymans en gaat op korte termijn de eigen warehouse faciliteit uitbreiden. Hierdoor versterkt Bos Logistics de positie als competitieve partner voor luchtvrachthandling en -transport op Brucargo. Deze nieuwe faciliteit zal het dienstenpakket verder versterken en een optimale logistieke ervaring bieden aan klanten en partners.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats