Clicky


Gevonden man in Sneek door misdrijf om het leven gekomen

Gevonden man in Sneek door misdrijf om het leven gekomen
16-05-2023 13:43 | Misdaad | auteur Redactie

SNEEK - De 41-jarige man uit Sneek die op dinsdag 9 mei dood in zijn woning werd aangetroffen is door een misdrijf om het leven gekomen blijkt uit onderzoek, meldt de politie dinsdag. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Opsporing Verzocht toont dinsdagavond beelden van een persoon met mogelijk belangrijke informatie voor het onderzoek. De politie komt graag met hem in contact.

De politie kreeg dinsdagmiddag 9 mei rond 14.30 uur een melding dat er geen contact gemaakt kon worden met de bewoner van de woning aan de Molenkrite in Sneek. De politie is vervolgens de woning binnen gegaan en trof daar een overleden man aan. Het vermoeden is dat de man in de nacht van donderdag op vrijdag 5 mei om het leven is gebracht.

De politie is een groot rechercheonderzoek gestart naar de toedracht van het overlijden. "We hebben onder meer gesproken met buurtbewoners, beelden bekeken en we hebben sporenonderzoek gedaan. Uit dat onderzoek blijkt dat er voldoende aanwijzingen zijn om aan te nemen dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht", aldus de politie

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk meer weten over wat er gebeurd is aan de Molenkrite in Sneek.