Clicky


 


Ernstig ongeval met auto en vrachtwagen bij Nieuwdorp

Ernstig ongeval met auto en vrachtwagen bij Nieuwdorp
15-05-2023 13:59 | Ongevallen | auteur Redactie

NIEUWDORP - [update 14:48 uur] Op de Europaweg Oost bij Nieuwdorp heeft maandag aan het begin van de middag een botsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Eén persoon raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde 13.20 uur nabij de kruising met de Luxemburgweg, pal naast het rangeerterrein op Vlissingen-Oost. Door onbekende oorzaak kwamen de vrachtwagen en de personenauto hier met elkaar in botsing waarna de personenauto in een sloot belandde.

Het alarmeringsysteem van de betrokken personenauto trad na het ongeval in werking waarna een zogeheten e-call werd gedaan door de alarmcentrale van Volkswagen. Na de melding van het ongeluk werden naast de politie en de ambulancedienst ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Het traumateam kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse. De brandweer werd ingezet om assistentie te verlenen.

Volgens een woordvoerder van de politie liep de bestuurder van de auto letsel op aan h et gezicht. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. De weg is ter plekke afgesloten.
 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions