Clicky


Van Roosmalen en Groenteman na SBS-'uitstapje' weer naar BNNVARA

Van Roosmalen en Groenteman na SBS-'uitstapje' weer naar BNNVARA
11-05-2023 16:42 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - [update 17:35 uur] Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman keren na hun "eenmalige uitstapje" naar SBS6 weer terug bij BNNVARA. Dat heeft de omroep donderdag laten weten aan het ANP.

Eerder op de dag werd bekend dat Van Roosmalen en Groenteman vanaf juni een programma bij SBS6 krijgen. Het programma vervangt talkshow Vandaag Inside tot dat in augustus weer op televisie komt.

"Marcel en Gijs gaan een dagelijkse talkshow maken bij SBS6. Daar zijn we van op de hoogte en we gunnen hen dit verrassende vakantiebaantje van harte", aldus BNNVARA. "We zien er ook de humor van in. We zijn getuige van een omgekeerd droste-effect: Media Inside begon als een soort parodie op Veronica Inside en nu lijkt het erop dat Marcel en Gijs in het programma komen te zitten dat ze parodiëren. Het zal ons benieuwen…"

Het duo keert na het uitstapje weer terug bij BNNVARA, waar ze samen al meerdere seizoenen van het BNNVARA-programma Media Inside hebben gemaakt. Het nieuwe seizoen gaat op 17 september van start. Ook liggen er "nieuwe programmaplannen".