Clicky


 


Nieuwe IVECO S-Way voor H. van Oosten

Nieuwe IVECO S-Way voor H. van Oosten
11-05-2023 10:09 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

MEEDEN - H. van Oosten, gevestigd in Meeden, heeft onlangs een gloednieuwe IVECO S-WAY in gebruik genomen en het voertuig is een indrukwekkend staaltje van innovatie en technologie. De frisse gele kleur RAL 1004 trekt onmiddellijk de aandacht en maakt deze truck een opvallende verschijning op de weg.

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze IVECO S-WAY is dat deze geen gebruik maakt van EGR, wat resulteert in een hogere uitlaatgastemperatuur en minder uitstoot van roetdeeltjes. Dit betekent dat het DPF-filter minder onderhoud vergt en minder vaak hoeft te worden schoongebrand, wat resulteert in minder stilstandtijd en lagere onderhoudskosten.

Maar de voordelen van de IVECO S-WAY reiken verder dan alleen de uitstoot van uitlaatgassen. De truck is uitgerust met luxe Hi-Comfort luchtgeveerde stoelen, die verwarming, ventilatie, armsteunen en lendensteun bieden. De stoelen zijn bekleed met leder voor extra comfort. Zelfs de bijrijdersstoel is draaibaar.

De My Iveco infotainment met DAB-radio, TFT-scherm en Tom Tom Truck navigatie voor Europa, Rusland, Turkije en Oekraïne zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten en zorgt ervoor dat de chauffeur altijd op de juiste weg blijft.

Het Aero plus pakket zorgt voor optimale aerodynamica, inclusief een dakspoiler met cabinezijfenders, windgeleiders op de hoek van de cabine en chassis-side skirts in de kleur af fabriek. Dit resulteert in minder luchtweerstand en een lager brandstofverbruik, wat op zijn beurt zorgt voor lagere kosten en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

De S-WAY is uitgerust met Full Led verlichting rondom, voor een beter zicht in de nacht en meer contrast op de weg, en een geïntegreerde standairco, waardoor de chauffeur ook tijdens warme dagen comfortabel zijn werk kan doen. RST in Geesbrug heeft deze truck voorzien van kipper- en walkingfloorhydrauliek en de pneumatisch verstelbare schotel zorgt voor een correcte asdrukverdeling.

Henk van Oosten is de oprichter van het gelijknamige loonbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verwerken van organische mest. In 1978 begon het bedrijf met het reinigen van sloten bij agrariërs en al snel werden de werkzaamheden uitgebreid met het kuilen van gras en het verspreiden van mest. In 1990 werd begonnen met het bouwen van opslag voor drijfmest en in 1992 werden de werkzaamheden verder uitgebreid met grondverzet en akkerbouw. Na de verplichting van het wegen en bemonsteren van mest in 2000, is het bedrijf opgesplitst in H. van Oosten Loon- & Grondverzetbedrijf B.V. en H. van Oosten Intermediair & Logistiek B.V. Het loonbedrijf is nog steeds de belangrijkste activiteit van het bedrijf en er werken in totaal 20 medewerkers.

Al met al is de IVECO S-WAY een geavanceerde truck die het comfort van de chauffeur hoog in het vaandel heeft staan en tegelijkertijd zorgt voor minder uitstoot van schadelijke stoffen. H. van Oosten en chauffeur Sebastian Drenth kunnen dan ook vele veilige kilometers tegemoet zien met deze indrukwekkende nieuwe aanwinst.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats