Transport Online - Nieuwe Daf FT XF105.410 Space Cab trekker voor Lewiszong

Nieuwe Daf FT XF105.410 Space Cab trekker voor Lewiszong

Nieuwe Daf FT XF105.410 Space Cab trekker voor Lewiszong
27-10-2010 16:45 | DAF | auteur de redactie
BERGHAREN - Onlangs werden de sleutels van de nieuwe DAF FT XF105.410 Space Cab trekker overhandigd aan Jan Lewiszong, directeur/eigenaar van Lewiszong Transport in Bergharen. De sleutels werden overhandigd door Hans Roelofsen, verkoop bedrijfswagens bij EBAG Trucks Nijmegen.

De DAF, met de milieuvriendelijke Euro-5 motor, is uitgerust met een geautomatiseerde versnellingsbak (AS-Tronic) en een MX motorrem. De nieuwe DAF zal ingezet worden voor een breed scala aan opdrachtgevers in Nederland. Opdrachtgevers zijn onder andere BCTN, Albert Heijn, De Klok Logistics, Thoonsen Trading, Currie BV, GLS en DFDS. Naast de nieuwe DAF XF105 zal ook de DAF 2800 nog regelmatig op de Nederlandse wegen te bewonderen zijn. Het wagenpark telt 14 eenheden, waarvan 12 van het merk DAF.Naast Jan Lewiszong is ook zoon Joep sinds 2006 fulltime als medevennoot werkzaam binnen de onderneming. Samen met goed opgeleide chauffeurs, een vaste charter en 20 gemotiveerde medewerkers zorgen zij dagelijks voor perfecte oplossingen van de transportopdrachten in Nederland. Tevens verzorgt Lewiszong Transport met een dertigtal opleggers correct en op tijd het vervoer van containers vanuit de Container terminal Nijmegen, binnen een straal van 50 km rond Nijmegen. Dat de transportopdrachten creativiteit uitstralen is niet zo verwonderlijk, Jan Lewiszong is ook duidelijk zichtbaar en hoorbaar tijdens een optreden in de band "Don't look Back"

Jan Lewiszong is zeer te spreken over de samenwerking met de dealer. Er is een goede prijs/kwaliteitverhouding en met ruime openingstijden is ook een prima service gegarandeerd. Het onderhoud aan de voertuigen wordt door de dealer verzorgd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions