Transport Online - Twintig Scania R-serie trekkers voor Wemmers Tanktransport

Twintig Scania R-serie trekkers voor Wemmers Tanktransport

Twintig Scania R-serie trekkers voor Wemmers Tanktransport
17-10-2010 21:25 | SCANIA | auteur de redactie
ALBLASSERDAM - - Onlangs zijn de eerste tien nieuwe Scania chassis afgeleverd aan Wemmers Tanktransport uit Bleskensgraaf.De totale order betreft twintig nieuwe Scania R-series, Truck of the Year 2010.

Bij de uitbreiding van het wagenpark werd door Wemmers sterk gekeken naar brandstofverbruik, een laag eigengewicht, het niet hoeven tanken van AdBlue en de algehele servicegerichtheid van de dealerorganisatie. De nieuwe voertuigen zijn afgeleverd door de Scania vestiging in Alblasserdam.

Alle nieuwe voertuigen zijn Scania R 400 LA 4x2MNA trekkers voorzien van de 400 pk/2100 Nm sterke XPI motor. Dankzij deze XPI inspuiting in combinatie met EGR wordt voldaan aan de Euro 5 norm zonder gebruik te maken van AdBlue. De vernieuwde R-Highline cabine biedt de chauffeur veel ruimte en comfort.


De sleutels van de nieuwe Scania R-series worden bij de Scania vestiging in Alblasserdam overhandigd door Leon Groot(R), Regiodirecteur West aan de heer Leon Bor van Wemmers Tanktransport (L)

Om tot een laag eigengewicht te komen is gekozen voor lichte Scania chassis met 4-balgs luchtvering op de achteras. Tevens zijn de accu’s gemonteerd in de achteroverbouw wat zorgt voor een gemakkelijke opbouw van de compressor en opbergkisten.

De voertuigen zijn compleet af-fabriek geleverd in de gewenste specificatie inclusief het spuitwerk in de bedrijfskleuren van Wemmers. Dit is mogelijk dankzij het Scania Multi Colour Concept (MCC) dat ten gunste komt van de kwaliteit, uitstraling en het gemak voor de klant.

Met het aanschaffen van de nieuwe Scania’s telt het huidige wagenpark van Wemmers ruim 200 moderne trucks.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions