Clicky

 Top Delivery Services wil Holwerda Transport overnemen

Top Delivery Services wil Holwerda Transport overnemen
21-04-2023 14:02 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ALMERE - Holwerda Transport Almere (Holwerda) en Top Delivery Services (TDS) kondigen vandaag, vrijdag 21 april, gezamenlijk de voorgenomen overname aan van Holwerda door TDS.

Holwerda is logistiek dienstverlener en specialist in toegevoegde waarde logistiek waaronder meubel- en keukenlogistiek. Beide bedrijven werken al jaren nauw samen en bieden gezamenlijk en met de andere partners in TDS een landelijk dekkend netwerk. Holwerda is met P.A. van Rooyen Logistics, Brakenhoff Transport en het management eveneens aandeelhouder in TDS.

“De overname van Holwerda door TDS en haar aandeelhouders is een logische stap in de opvolging en continuïteit van mijn bedrijf en voor de verdere groei en ontwikkeling van TDS. Daarbij is het voor mij persoonlijk nu het juiste moment en tijd om mijn bedrijf over te dragen”, zegt Jaap Holwerda, directeur eigenaar van Holwerda.

“Met de volledige regie over de activiteiten van Holwerda vanuit de strategisch gelegen locatie in Almere, de professionele en uitstekend geschoolde medewerkers en door de geweldige infrastructuur op het terrein van meubel- en keukenlogistiek, is TDS door deze stap nog beter in staat om haar klanten optimaal te bedienen”, zegt René Wissink, directeur van TDS.

Beide partijen hebben de verwachting uitgesproken dat de overname begin juli van dit jaar zal kunnen worden afgerond.

Voor het personeel van Holwerda heeft de overname geen gevolgen. Directeur eigenaar Jaap Holwerda zal nadat de overname formeel is afgerond, terugtreden en het management van Holwerda overdragen.

Als één van de grondleggers van TDS zal Jaap Holwerda wel bij TDS betrokken blijven als adviseur.

Ruim 100 jaar geleden werd Holwerda opgericht in Dokkum. Daarna groot geworden in de Flevopolder. Vandaag de dag is Holwerda een servicegerichte logistiek dienstverlener met haar grootste vestiging en logistiek centrum in Almere. Bij Holwerda is geen ruimte voor protserigheid. Door hard te werken is veel kennis en ervaring opgebouwd. Door die kennis en ervaring op een goede manier in te zetten, worden slimme logistieke oplossingen bedacht. Ter land, ter zee en in de lucht.

Op het terrein van keukenlogistiek, maar bijvoorbeeld ook bouwlogistiek, winkeldistributie en consumentenbezorgingen. In 2022 zijn de verhuisactiviteiten van Holwerda, bekend onder de naam Holwerda Top Movers, reeds verzelfstandigd en worden deze voortgezet door de familie, met aandeelhouders Eke Holwerda, tevens directeur, Rense Holwerda en Jaap Holwerda.

Deze activiteiten maken derhalve geen onderdeel uit van de hierboven beschreven voorgenomen overeenkomst met TDS. Holwerda Top Movers blijft uw partner voor verhuiswerkzaamheden en alles wat daarmee samenhangt.

Top Delivery Services is een joint venture van de logistiek dienstverleners Holwerda Transport Almere, P.A. van Rooyen Logistics en Brakenhoff Transport. Vervoer en opslag van goederen, in het bijzonder meubels en keukens, zit ons in de genen en we hebben hiermee jarenlange ervaringen. De familiebedrijven samen zelfs meer dan 350 jaar!

"Met TDS gaan we altijd een stap verder als het aankomt op het uitwerken van de best passende logistieke oplossingen. Wij leveren dus altijd een maatwerk oplossing. Maar wat vandaag een passende oplossing is, hoeft dat morgen niet meer te zijn. Daarom zien wij het optimaliseren van logistieke processen als een continue uitdaging en blijven samen met onze klanten én collega’s werken aan de verdere verbetering van ons product."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats