Transport Online - 26 nieuwe DAF FT XF105 voor ITC Holland

26 nieuwe DAF FT XF105 voor ITC Holland

26 nieuwe DAF FT XF105 voor ITC Holland
08-04-2010 09:36 | DAF | auteur de redactie
ITC Holland Transport B.V., een onderneming die onderscheidend is op het gebied van vloeibaar vervoer, heeft een order geplaatst van 26 nieuwe DAF FT XF105.410 Space Cab trekkers. De eerste voertuigen zijn onlangs overhandigd aan Dominicus van Schaick, directeur/eigenaar van ITC Holland Transport B.V., door Andy van Batenburg, regiomanager bij Allers Bedrijfswagens.

De voertuigen zijn aangeschaft als vervangend vervoer en zijn uitgerust met de milieuvriendelijke Euro-5 motor en een geautomatiseerde versnellingsbak (AS-Tronic). De vloot omvat 75 trekkende eenheden (waarvan 54 van het merk DAF), 85 opleggers en 95 tankcontainers. Het professionele transportbedrijf ITC Holland Transport B.V. vervoert de meest uiteenlopende vloeibare levensmiddelen en grondstoffen naar voornamelijk Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en de Benelux.

Het bedrijf is volledig ingericht voor het intermodaal vervoer met verschillende modaliteiten binnen Europa. Het moderne tankwagenpark bestaat uit: 1 en 3-compartiment tankopleggers, 'Mini-Jumbo' tankopleggers met een inhoud van 50.000 liter, 'Jumbo' tankopleggers met een inhoud van 55.000 en 60.000 liter en tankcontainers.

ITC Holland Transport B.V.: onderscheidend, flexibel en betrouwbaar
Het in 1927 door de heer Linders in Reek gestarte bedrijf in het transport van vee, zand, kolen en melkbussen is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met 115 gemotiveerde medewerkers. In 1990 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in vloeibaar vervoer.

Dat ITC Holland Transport B.V. onderscheidend en innovatief is, blijkt vooral ook uit de ontwikkeling van een AFR Bioreactor voor tankcleaning. De tankcleaning unit reinigt tankauto’s die gebruikt zijn voor het vervoer van levensmiddelen waarbij een innovatief anaeroob systeem wordt uitgevoerd met als doel zoveel mogelijk waardevol biogas te genereren uit het afvalwater. De vrijkomende energie en warmte kan worden benut voor onder andere het verwarmen van het spoelwater van de tankauto's.ITC Holland Transport B.V., in 2009 verhuist naar een opvallend nieuw pand in Oss, beschikt vanzelfsprekend over alle certificaten HACCP, ISO-900, GMP, ATCN en de Kosher. Het onderhoud aan alle transporteenheden wordt door ITC Holland Transport B.V. zelf verzorgd, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bij DAF ontwikkelde unieke Web Connect voertuigpark onderhoudspakket. Dit pakket geeft direct inzicht in het onderhoud en kosten van het totale wagenpark en de onderdelenvoorraad.

Uitstekende samenwerking tussen ITC Holland Transport B.V. en Allers Bedrijfswagens
Dominicus van Schaick is zeer tevreden over de samenwerking. De service is geweldig, de prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend en de levering van originele DAF onderdelen via Web Connect verloopt prima.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions