Clicky

 Neele-Vat neemt Otentic Logistics en Otentic Customs over

Neele-Vat neemt Otentic Logistics en Otentic Customs over
13-04-2023 09:52 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM/OOSTERHOUT - Neele-Vat breidt verder uit met de overname van Otentic Logistics en Otentic Customs in Oosterhout. Met deze overname verstevigt Neele-Vat haar positie in op- en overslag, VAL-activiteiten, douanewerkzaamheden en expeditie door heel Europa.

Otentic is een gezond bedrijf en actief in op- en overslag van grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie en de opslag van gevaarlijke goederen. Tevens hebben ze uitstekende kennis van douanewerkzaamheden, fiscale vertegenwoordiging en BTW- wetgeving.

De twee bedrijven zullen de krachten bundelen, waardoor zij met meer dan 1.200 medewerkers en 32 vestigingen in tien landen een nog betere en bredere dienstverlening kunnen bieden.

Neele-Vat biedt een goed Europees transportnetwerk, een sterke positie op het gebied van lucht- en zeevracht, meer dan 500.000 m2 aan opslagcapaciteit binnen de Benelux en mogelijkheden voor value added logistics.

Cuno Vat, CEO Neele-Vat, is bijzonder trots op de overname van dit prachtige bedrijf: “De activiteiten van Neele-Vat en Otentic vullen elkaar goed aan. Wij kunnen onze klanten nu een nog bredere service bieden. En we hebben met de nieuwe locatie nabij onze vestigingen in Hazeldonk en Meer (BE) een goede uitgangspositie om onze dienstverlening internationaal uit te breiden. Zodat wij invulling kunnen geven aan onze ambities om als familiebedrijf te groeien en concurrerend te blijven.”

De Otentic bedrijven zullen voorlopig zelfstandig blijven opereren binnen Neele-Vat.

Chris Doodewaard en Jack Zagers, directeuren van Otentic: “De overname door Neele-Vat biedt een mooie continuering voor klanten en personeel van Otentic. Met dezelfde klantgerichte, no nonsens cultuur, en nog meer slagkracht. Wij zijn blij dat wij onze klanten en collega's een mooie toekomst kunnen bieden.”

Foto's

  • Martens en Van Oord
  • Martens en Van Oord
  • Martens en Van Oord
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats