Clicky


Ruim 1,8 miljoen kijkers voor aftrap Even Tot Hier

Ruim 1,8 miljoen kijkers voor aftrap Even Tot Hier
09-04-2023 10:40 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - De aftrap van het nieuwe seizoen van Even Tot Hier trok zaterdagavond ruim 1,8 miljoen kijkers. Het programma op NPO 1 is daarmee het best bekeken programma van de avond, aldus Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Het is het negende seizoen voor Even Tot Hier. In het programma bespreken cabaretiers Jeroen Woe en Niels van der Laan op geheel eigen wijze de actualiteit. Het is al jaren een grote kijkcijferhit en won afgelopen jaar de Gouden Televizier-Ring.

Ook de nieuwe show van Marieke Elsinga op RTL 4, Alles is Muziek, was zaterdagavond voor het eerst te zien. Het programma werd door ongeveer 569.000 mensen bekeken. In het programma strijden twee teams, onder leiding van captains Holly Mae Brood of Jeroen van Koningsbrugge, om alledaagse voorwerpen. Daarmee moeten ze in de finale een bekend popliedje naspelen.

Ook het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (1,79 miljoen), Studio Sport Eredivisie op NPO 1 (1,07 miljoen) en Make Up Your Mind op RTL 4 (1,06 miljoen) gooiden hoge ogen. Het best bekeken SBS-programma van de avond was Alleskunner met 489.000 kijkers.