Clicky

 Jan de Rijk Logistics benoemt Daniël Uijtdewillegen tot Chief Operating Officer (COO)

Jan de Rijk Logistics benoemt Daniël Uijtdewillegen tot Chief Operating Officer (COO)
06-04-2023 13:37 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROOSENDAAL - Jan de Rijk heeft donderdag 6 april de benoeming aangekondigd van Daniel Uijtdewillegen als nieuwe Chief Operating Officer (COO), met onmiddellijke ingang.

In deze nieuwe rol zal Daniel verantwoordelijk zijn voor het toezicht houden op de activiteiten van de transportbedrijfseenheden, waaronder internationaal transport, Benelux-transport en intermodaal transport. Hij voegt zich bij het leiderschapsteam van Jan de Rijk Logistics, bestaande uit CEO, CFO en COO.

Fred Westdijk (CEO): “Daniel is een doorgewinterde professional die sinds 2006 bij onze organisatie werkt, waar hij verschillende operationele functies vervulde, waaronder planning, operationeel manager en operationeel directeur. Zijn ervaring, gekoppeld aan zijn uitzonderlijke gedrevenheid, maken hem tot de ideale kandidaat voor deze functie."

"We zijn ervan overtuigd dat onze activiteiten onder zijn leiding soepel zullen blijven verlopen en dat onze klanten het hoogste niveau van dienstverlening zullen ontvangen. We zijn verheugd dat Daniel deze nieuwe uitdaging aangaat en we kijken uit naar zijn bijdragen aan de groei en het succes van Jan de Rijk Logistics.”

Links op de foto Daniel Uijtdewillegen en rechts Fred Westdijk

Foto's

  • J.Roeland
    JAN DE RIJK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions