Clicky

 Stromae zegt ook concerten in Ziggo Dome af vanwege gezondheid

Stromae zegt ook concerten in Ziggo Dome af vanwege gezondheid
04-04-2023 19:07 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Stromae komt volgende week niet naar Nederland. De Belgische artiest heeft zijn drie concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam afgezegd, heeft hij dinsdag bekendgemaakt via sociale media. Ook diverse andere optredens in de komende maanden zijn uit zijn agenda gehaald.

Stromae zegt dat hij vanwege zijn "huidige gezondheid" niet kan optreden. De zanger, die eerder last had van een burn-out, moest vorige maand al verschillende concerten afzeggen in Frankrijk.

"Ik ben tot het besef gekomen dat mijn huidige gezondheidstoestand me momenteel niet toestaat om jullie te zien", schrijft Stromae in een bericht aan zijn fans. "Het spijt me dit nieuws met jullie te delen, het doet me enorm veel verdriet, maar ik moest mijn grenzen aangeven. Omringd door mijn familie moet ik de tijd nemen om beter te worden om weer te kunnen optreden."

Multitude-tournee

Stromae zegt niet wat hem precies mankeert. Wel zegt hij binnenkort "meer positief nieuws" te willen brengen en dat hij zijn tour snel wil hervatten.

De Nederlandse zanger Claude zou het voorprogramma verzorgen. Hij vindt het jammer dat de drie concerten niet doorgaan. "Net het nieuws gehoord dat de shows van Stromae geannuleerd zijn. Ik wens Stromae en zijn team heel veel sterkte toe", schrijft Claude, bekend van het nummer Ladada (Mon Dernier Mot), op sociale media. "Dank voor de kans en ik hoop tot een andere keer!"

De uitverkochte concerten in de Ziggo Dome maakten deel uit van Stromaes Multitude-tournee. Alle shows van april en mei zijn afgelast. Op 22 en 23 november staan concerten van Stromae gepland in Ziggo Dome. Die optredens gaan vooralsnog door.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats