Clicky


Dak stort in bij concert Morbid Angel door noodweer VS: één dode

Dak stort in bij concert Morbid Angel door noodweer VS: één dode
02-04-2023 00:07 | Buitenland | auteur ANP

BELVIDERE - Bij een optreden van de Amerikaanse deathmetalband Morbid Angel in Belvidere, Illinois is zeker één dode gevallen nadat het dak van de concertzaal was ingestort als gevolg van stormachtig weer. Volgens The New York Times raakten hierbij ook nog eens tientallen mensen gewond.

Ook de luifel van het gebouw stortte in en er brak een brandje uit achter het concertgebouw. Tot nu toe zijn er geen bandleden van Morbid Angel of Crypta, dat in het voorprogramma stond, gewond geraakt tijdens het noodweer. Het is volgens het Amerikaanse weerbureau National Weather Service niet duidelijk of de concertzaal in Belvidere getroffen werd door een tornado of alleen door stormachtige omstandigheden.

Volgens de krant waren er ten tijde van het ongeval 260 mensen in concertzaal het Apollo Theater aanwezig. Er zijn 28 mensen met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, vijf van hen waren ernstig gewond.

De afgelopen dagen werd een deel van de Verenigde Staten getroffen door tornado's. In de staten Mississippi en Alabama kwamen minstens 26 mensen om het leven, in Arkansas raakten zeker 600 mensen gewond als gevolg van een zware tornado.



Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,978
Diesel1,662

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions