Clicky


Persoon overleden na val van schip in Westdorpe

Persoon overleden na val van schip in Westdorpe
30-03-2023 22:47 | Incidenten | auteur Redactie

WESTDORPE - Bij de Finlandweg in Westdorpe is donderdagavond iemand van een schip gevallen en in het water beland. Brandweerduikers hebben de persoon uit het water gehaald maar het slachtoffer, een 40-jarige Slowaak, is ondanks alle inspanningen overleden.

De brandweer, politie en ambulancedienst werden omstreeks 20.20 uur opgeroepen voor een melding van een persoon te water in het zijkanaal C bij de Finlandweg. Omdat er mogelijk meer medische zorg nodig was, werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Daarnaast werden ook twee duikteams opgeroepen om de vermiste persoon te zoeken. Omstreeks 20.55 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat het slachtoffer onder water door duikers was gevonden.

Het slachtoffer is vervolgens per boot naar de kade gebracht. Met behulp van een hoogwerker is het slachtoffer op de kant gebracht.

Op de wal is het slachtoffer behandeld door de ambulancemedewerkers en deskundigen van het Mobiel Medisch Team (MMT). Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is het slachtoffer overleden.

De politie overlegt met de Arbeidsinspectie met betrekking tot een onderzoek.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions