Clicky


Voetganger zwaargewond bij verkeersongeval in Rotterdam

Voetganger zwaargewond bij verkeersongeval in Rotterdam
30-03-2023 16:40 | Ongevallen | auteur Redactie

ROTTERDAM - Een 70-jarige vrouw uit Rotterdam is donderdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Zaagmolenstraat in Rotterdam na een botsing tussen een tram en een bestelbusje.

Het slachtoffer is een voorbijganger die vermoedelijk door het bestelbusje werd aangereden. Ze was aanspreekbaar toen ze naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Even voor het middaguur botsten de tram en het busje van de bezorgdienst op elkaar, waarna het busje vermoedelijk doorschoot. Daarop raakte het busje een voorbijganger die vervolgens tussen het voertuig en de gevel van een huis bekneld raakte. Daarbij raakte ze ernstig gewond.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en een mobiel medisch team ondersteunde bij de eerste hulp die werd verleend. Toen het slachtoffer gestabiliseerd was, werd ze voor verdere behandeling naar een ziekenhuis vervoerd.

Verkeersspecialisten doen onderzoek naar de toedracht. Daarbij wordt gekeken naar de positie van de tram en het busje tijdens de botsing en de rol van de bestuurders. In het belang van dat onderzoek en ook in het kader van rechtsbescherming, is de bestuurder van de tram aangehouden. 

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions