Clicky

 Jumbo kijkt naar positie als hoofdsponsor schaats- en wielerploeg

Jumbo kijkt naar positie als hoofdsponsor schaats- en wielerploeg
29-03-2023 20:36 | Financieel | auteur ANP

VEGHEL - De kans bestaat dat Jumbo na volgend jaar stopt als hoofdsponsor van de schaats- en wielerploeg van Jumbo-Visma.

De supermarktketen laat weten op dit moment te kijken naar haar positionering. "Daarbij kijken we ook of ons sponsorbeleid nog aansluit bij onze visie en ambities én de behoeftes van onze klant", meldt een woordvoerster van Jumbo naar aanleiding van berichtgeving van NOS dat Jumbo na 2024 stopt als hoofdsponsor.

"De afgelopen jaren hebben deze teams geweldige sportieve prestaties neergezet en we zijn er ontzettend trots op dat zowel de schaatsploeg als de wielerploeg inmiddels tot de beste teams ter wereld behoren", laat de woordvoerster van Jumbo verder weten.

"We werken samen aan een langdurig succesvolle toekomst voor Team Jumbo-Visma en het is onze intentie ook in de toekomst aan het team verbonden te blijven. Onze huidige sponsorovereenkomst met Team Jumbo-Visma loopt tot het einde van 2024. Zodra hier iets over te melden is, laten we dit vanuit Jumbo weten."

Richard Plugge, algemeen directeur van de gecombineerde schaats- en wielerploeg, zegt tegen de NOS zich geen zorgen te maken. "Dit project gaat nog wel door. We zijn met elkaar, met Jumbo en met Visma, aan het kijken hoe we de toekomst gaan aanvliegen. Maar we kunnen gewoon door. Er zijn geen enkele zorgen, er is geen reden tot paniek. We hebben meer partners dan alleen Jumbo. We hopen dat we dit nog jaren kunnen voortzetten." Plugge is niet verbaasd dat Jumbo zich aan het beraden is. "Die heroverweging voelde ik wel aankomen. Er is nogal wat aan de hand daar."

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    Euser
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats