Clicky


Overleden vrouw (34) in woning Blaricum aangetroffen, verdachte aangehouden

Overleden vrouw (34) in woning Blaricum aangetroffen, verdachte aangehouden
28-03-2023 14:26 | Misdaad | auteur Redactie

BLARICUM - In Blaricum is maandagmiddag 27 maart een 34-jarige vrouw om het leven gekomen in een woning. De politie heeft een 33-jarige man uit Blaricum aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden.

Rond 14.00 uur kreeg de politie een melding dat er een persoon, die mogelijk was overleden, in de woning aan de Roerdomp was aangetroffen. Toen de politie arriveerde, werd duidelijk dat reanimatie van het 34-jarige slachtoffer niet meer mocht baten.

In de woning trof de politie ook een 33-jarige man uit Blaricum aan. Hij is aangehouden en zit momenteel in beperkingen. Dat wil zeggen dat de man geen contact mag hebben met anderen, met uitzondering van een advocaat, politie of reclassering.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het overlijden van de vrouw. Een forensisch onderzoeksteam stelt bijvoorbeeld sporen in de woning veilig en probeert aan de hand hiervan te analyseren hoe het slachtoffer om het leven is gekomen.

Daarnaast wordt aan buurtbewoners gevraagd of zij iets hebben gezien of gehoord, of misschien bruikbare camerabeelden hebben.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,978
Diesel1,662

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions