Clicky


Vrachtwagenchauffeur rijdt in op drie illegaal geparkeerde vrachtwagens

Vrachtwagenchauffeur rijdt in op drie illegaal geparkeerde vrachtwagens
28-03-2023 09:54 | Ongevallen | auteur Redactie

KIRCHROTH - Op de Duitse A3 is dinsdagochtend net na 04:30 uur een vrachtwagenchauffeur, door nog onbekende oorzaak, van de weg geraakt op de Duitse A3 nabij Kirchroth. Hierbij raakte zij drie andere vrachtwagens die illegaal geparkeerd stonden op de pechstrook om hun rusttijd door te brengen.

De vrachtwagen reed vervolgens over de helling van de parkeerplaats en de oplegger, die was geladen met zes ton bulkmateriaal, kantelde. De 38-jarige vrouw werd uit voorzorg naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De chauffeurs die in hun vrachtwagens lagen te slapen, raakten niet gewond. Aan de vrachtwagens ontstond wel materiële schade van zo'n 300.000 euro. De drie vrachtwagenchauffeurs moesten een boete betalen vanwege het verboden parkeren op snelwegen.

Twee van de drie vrachtwagens konden niet meer verder rijden en worden momenteel ook gelost en geborgen door gespecialiseerde bedrijven.

Het bergingswerk is nog steeds gaande, en zal waarschijnlijk tot 12.00 uur duren, aldus een politiewoordvoerder rond 8.30 uur. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 mei t/m zondag 4 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats