Clicky


Vier Nederlanders omgekomen bij ongeluk met Porsches op A3 bij Kleef

Vier Nederlanders omgekomen bij ongeluk met Porsches op A3 bij Kleef
26-03-2023 17:33 | Ongevallen | auteur ANP

KLEEF - [Update 19:40 uur] Op de A3 bij Elten tussen de Duitse plaatsen Kleef en Emmerik vlakbij de grens met Nederland zijn zondagochtend vier Nederlanders om het leven gekomen bij een ongeluk met twee auto's, bevestigt de Duitse politie. Het gaat om drie mannen van 39, 42 en 56 jaar en een 37-jarige vrouw.

Volgens de Duitse politie verloor de 42-jarige bestuurder van een Porsche Cayman de macht over het stuur vanwege het slechte weer en kwam hij met zijn auto in een sloot terecht. In het voertuig zat ook de 37-jarige vrouw. Het tweetal wist uit het voertuig te komen en stond langs de weg. Een 39-jarige man was gestopt om hulp te verlenen op de vluchtstrook.

Even later verloor een 56-jarige Nederlander in een Porsche 911 op datzelfde stuk weg de macht over het stuur. Daardoor raakte hij de drie personen die langs de weg stonden en botste daarna tegen de vangrail volgens de politie. De vrouw en de 39-jarige man bezweken ter plekke aan hun verwondingen. Later zijn ook de twee bestuurders overleden.

De weg in de richting van Keulen is de hele dag afgezet en de politie onderzoekt het ongeval. Volgens een woordvoerder van de Duitse politie zijn er geen aanwijzingen dat de auto's aan het racen waren. De zware regenval kan een rol hebben gespeeld.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,978
Diesel1,662

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions