Clicky


Meerdere gewonden door vechtpartij in Leeuwarden

Meerdere gewonden door vechtpartij in Leeuwarden
26-03-2023 01:01 | Binnenland | auteur ANP

LEEUWARDEN - [update 16:05 uur] Minstens drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt door een vechtpartij in Leeuwarden. De politie heeft twee verdachten aangehouden bij het incident dat rond 22.45 uur plaatsvond op De Hooidollen in de Friese hoofdstad.

De politie werd in eerste instantie gewaarschuwd over een schietpartij op de Hooidollen. Ter plaatse troffen agenten een grote groep mensen aan, en bleek sprake van een vechtpartij tussen meerdere personen. Er is niet geschoten, aldus de politie. Wel is er mogelijk gedreigd met een vuurwapen.

Een 43-jarige man uit Leeuwarden werd volgens de politie meteen aangehouden. Een tweede verdachte bleek zich te verschuilen in een tuin. Deze 40-jarige man uit Leeuwarden werd na een korte zoekactie aangehouden. Hij was gewond en is naar een ziekenhuis gebracht. Ook in ieder geval twee andere personen raakten gewond, aldus de politie.

Wat er precies is gebeurd op de Hooidollen wordt nog uitgezocht. De verdachten zullen worden verhoord en hun betrokkenheid wordt onderzocht.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 mei t/m zondag 4 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats