Clicky


Shell snellader voor vrachtwagens Kivits Drunen

Shell snellader voor vrachtwagens Kivits Drunen
23-03-2023 15:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WAALWIJK - Logistiek dienstverlener Kivits Drunen heeft een snellader van Shell Recharge in gebruik genomen voor haar nieuwe elektrische truck. Beide partijen hebben de ingebruikname van deze snellader op feestelijke wijze gevierd.

Kivits Drunen is een logistiek bedrijf uit Brabant dat in de afgelopen 75 jaar is uitgegroeid tot een expert in het vervoer van temperatuur-kritische producten, zoals groente en fruit, naar onder andere supermarkten, distributiecentra, groothandels en winkels. Het bedrijf koestert de missie om logistiek op de meest efficiënte en duurzame manier te realiseren.

De snellader van Shell Recharge staat niet op zich; ook zijn ongeveer 4.000 zonnepanelen op het dak van Kivits in Waalwijk geplaatst en zal een grote batterij ter plekke het lokale elektriciteitsnetwerk zoveel mogelijk ontzien. De drie toepassingen dragen bij aan de verduurzaming van het zware transport van het bedrijf.

Voor de verduurzaming van zwaar transport zal volgens Shell in de komende jaren nog een mozaïek van oplossingen nodig zijn; biodiesel, biogas, batterij-elektrisch en waterstof. Hierbij is de verwachting dat de laatste twee op de langere termijn de boventoon zullen gaan voeren. Shell investeert nu al in alle toepassingen om deze producten te kunnen produceren of op te wekken en vervolgens te kunnen leveren aan haar klanten. 

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • Bakker Goedhart
  • Bakker Goedhart
  • Bakker Goedhart


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions