Clicky


Gosselin Group neemt Antwerp Cargo Movers over

Gosselin Group neemt Antwerp Cargo Movers over
23-03-2023 09:50 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

DEURNE (B) - Antwerp Cargo Movers, een snelgroeiend en succesvol bedrijf uit Antwerpen, kan de zoektocht naar een nieuwe aandeelhouder nu staken. Ze vonden de perfecte partner om hun groeiambities te ondersteunen in de Gosselin Group, wiens 90 jaar ervaring in de logistieke sector een grote rol speelde in deze beslissing.

Dankzij de steun van Gosselin zal Antwerp Cargo Movers als zelfstandig bedrijf verder kunnen groeien. Zij zullen onder meer kunnen rekenen op de backoffice-oplossingen en logistieke ondersteuning van Gosselin.

“Deze overname is een uitstekende gelegenheid voor Gosselin om onze activiteiten verder te ontwikkelen”, legt Marc Smet, CEO van de Gosselin Group uit, “SDM Corporate Finance Group speelde een adviserende rol in deze deal, die bepaalt dat Gosselin nu 100 procent van de aandelen van ACM in handen heeft.”

Gosselin, opgericht in 1930, heeft momenteel meer dan 975 mensen aan het werk en genereert een totale omzet van meer dan 450 miljoen euro. De hoofdzetel van Gosselin is gelegen aan het Albertkanaal in Deurne waar de containerterminal de haven van Antwerpen Brugge en de haven van Rotterdam verbindt met het Europese hinterland. Met 56 kantoren in 34 landen is het bedrijf sterk vertegenwoordigd in Europa, Oost-Europa, Rusland, de Kaukasus, Centraal-Azië en China. De Gosselin Groep bestaat uit twee divisies: Gosselin Moving en Gosselin Logistics.

Gosselin Moving verzorgt internationale verhuizingen voor multinationals, expats, diplomaten, militairen en particulieren.

Gosselin Logistics levert logistieke diensten aan bedrijven, met activiteiten gaande van expeditie, magazijnopslag en containerverwerking tot industriële logistieke projecten voor zware machines en complete fabrieken.