Clicky


TRC Transport Repair Center sluit zich aan bij Nooteboom servicenetwerk in België

TRC Transport Repair Center sluit zich aan bij Nooteboom servicenetwerk in België
22-03-2023 10:07 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HOUTHALEN-HELCHTEREN - Het Nooteboom Service netwerk blijft groeien met de nieuwste partner in België: TRC Transport Repair Center in Houthalen-Helchteren. Met deze samenwerking heeft Nooteboom nu vijf servicecentra in België, strategisch verspreid over het land.

TRC is een toonaangevende servicepartner met een breed scala aan activiteiten, waaronder service, reparatie, revisie, keuring, verkoop opleggers en hydrauliekservice. Klanten kunnen ook rekenen op de eigen depannage van TRC Transport Repair Center die 24/7 beschikbaar is voor pech onderweg.

Bij TRC Transport Repair Center kunt u terecht voor periodiek onderhoud van uw Nooteboom trailer. Met geavanceerde diagnoseapparatuur kunnen de voertuigen worden uitgelezen en geanalyseerd om eventuele reparaties op te sporen en vakkundig uit te voeren.

TRC Transport Repair Center is een specialist in herstelwerkzaamheden aan hydraulische systemen, zoals hydraulische stuur- en veersystemen. Ze hebben een grote voorraad aan leidingen, koppelingen en oliën, en kunnen zelf hydraulische leidingen en pompsystemen persen om herstelwerkzaamheden snel uit te voeren.

TRC Transport Repair Center beschikt over een uitgebreid magazijn waar de belangrijkste Nooteboom-onderdelen direct uit voorraad kunnen worden geleverd of worden afgehaald.

TRC Transport Repair Center keurt uw trailer en truck zorgvuldig door een volledige checklist door te lopen en een remtest uit te voeren op de rollenbank. Ze verzorgen ook de tacho-ijking en kunnen de COC voor uw opbouw opmaken.

TRC Transport Repair Center kan u helpen bij het invoeren van uw in het buitenland aangekochte trailer of truck, van preregistratie tot keuring voor eerste gebruik.

TRC Transport Repair Center is ook gespecialiseerd in periodieke ijking van uw tachograaf, controle van uw snelheidsbegrenzer en het plaatsen van de versnellingsbakverzegeling en installatieplaatje in samenwerking met Tacho Center, hun partnerbedrijf.

Foto's

  • Profile Nooteboom
    Profile Nooteboom
  • Profile Nooteboom
    Profile Nooteboom


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions