Wagenpark Mondial R.Vlot & Zn groeit

Wagenpark Mondial R.Vlot & Zn groeit
31-08-2009 10:03 | M.A.N. | auteur de redactie
Mondial R.Vlot & Zn nam onlangs drie nieuwe MAN verhuisauto's in gebruik van het type TGM. Het gaat om twee 18 ton bakwagens met een verhuisvolume van 50 kuub en een trekker met citytrailer die ook wordt gebruikt voor meubeltransporten.

De voertuigen beschikken over extra schone EEV motoren. De milieuvriendelijke motoren zijn kenmerkend voor een bijzonder lage uitstoot van fijnstof en voldoen daarmee ruimschoots aan de hoogste milieunorm.

Met hun zes zitplaatsen zijn het unieke voertuigen. De zitplaatsen komen natuurlijk goed van pas omat het verhuisbedrijf vaak met minimaal 4 verhuizers op pad gaat. De opbouw is door carrosseriebouwer Smit uit Oud Beijerland volledig op het verhuisbedrijf uit Sliedrecht afgestemd. Zo zijn de kisten extra ruim gemaakt voor het bergen van materiaal en de wagens hebben de mogelijkheid om containers achterop het chassis te vervoeren.De gloednieuwe trekker wordt gekoppeld aan een citytrailer die wordt ingezet bij het verhuizen van grote volumes en transport van meubels. Eén van de bakwagens heeft een vaste bak en vervangt daarmee een oudere verhuiswagen uit het wagenpark. Terwijl de andere motorwagen met wissel laadbak ter aanvulling dient. Dit voertuig wordt ook ingezet om verhuiscontainers te vervoeren.

Met de aanschaf van deze voertuigen rijdt Mondial R. Vlot & Zn inmiddels met 19 voertuigen in de Mondial huisstijl.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden