Clicky


Oud-directeur De Boer Group, Jaap de Boer, overleden

Oud-directeur De Boer Group, Jaap de Boer, overleden
21-03-2023 10:12 | Overig | auteur Redactie

DE RIJP - Op zaterdag 18 maart is Jacob Jan (Jaap) de Boer overleden. Jaap de Boer was oud-directeur van De Boer Group uit De Rijp. Jaap de Boer is 83 jaar oud geworden.

"Jaap was een gepassioneerd ondernemer met een grote liefde voor zijn vak. Zijn warme persoonlijkheid en zakelijke inzicht zullen ons tot voorbeeld blijven. Zijn interesse voor de onderneming en collega's is altijd groot geweest en ook gebleven. Iedereen kent Jaap en Jaap kende iedereen. Wij zullen hem missen en blijven herinneren als een bijzonder betrokken en warm persoon", aldus het personeel van De Boer Group in een rouwadvertentie.

De Boer Group is een van oudsher familiebedrijf met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Polen en China. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze transportonderneming in het Noord-Hollandse De Rijp.

Waar het bedrijf begon met het transport van goederen van A naar B in de regio, is het inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler met een schat aan kennis van de supply chain.

Donderdag 23 maart is er gelegenheid tot condoleren bij De Boer Transport in De Rijp. De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.