Clicky


Nederlandse Jeroen Eijsink wordt CEO van Litouwse Girteka

Nederlandse Jeroen Eijsink wordt CEO van Litouwse Girteka
20-03-2023 16:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SIAULIAI - Girteka benoemt met ingang van 1 augustus 2023 de Nederlandse Jeroen Eijsink tot CEO van Girteka Group.

De heer Eijsink brengt internationale topexpertise mee van Siemens, Deutsche Post DHL, en in het bijzonder van CH Robinson, waar Jeroen sinds 2015 President Europe was. CH Robinson, opgericht in 1905, is een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld.

"Ik ben blij dat de heer Eijsink voor Girteka heeft gekozen om zijn 25-jarige internationale carrière voort te zetten en onze groei als een Responsible Logistics-bedrijf zal stimuleren", zegt de heer Liachovičius, de huidige CEO van Girteka Group.

"In 1997, toen Girteka nog maar één vrachtwagen had, werd ik een van de eerste werknemers hier en begon mijn professionele leven. In 2008, toen Girteka 800 collega's, 300 vrachtwagens en een jaaromzet van 50 miljoen euro had, werd ik benoemd tot CEO en ging ik naar de tweede fase van mijn carrière. Nu Girteka 23.000 collega's heeft, bijna 10.000 vrachtwagens en 2 miljard EUR aan jaarlijkse verkopen, heb ik het voorrecht om aan de derde fase te beginnen: een actief bestuurslid van de Girteka Group worden."

Girteka Group gaat verder als een bedrijf dat volledig eigendom is van Mindaugas Raila (90 procent) en Edvardas Liachovičius (10 procent).Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions