Scania XPI distritruck voor Opti-flor

Scania XPI distritruck voor Opti-flor
17-08-2009 09:55 | SCANIA | auteur de redactie
Onlangs nam Opti-flor Orchideeën uit Monster een nieuwe Scania 280 pk XPi Distritruck in gebruik. Samen met Heiwo carrosserieën is een truck gebouwd die volledig aan de wensen van Opti-flor tegemoet is gekomen.

Zo kunnen de kwetsbare orchideeën in de speciale laadbak het gehele jaarrond vervoerd worden zonder dat grote temperatuurschommelingen tijdens het transport de lading beschadigd. De 9-liter motor voldoet aan de Euro-5 norm zonder gebruik te maken van AdBlue. Ook op dat vlak voldoet de truck volledig aan de wensen van de gebruiker.

De Scania Distritruck is afgeleverd door de Scaniavestiging te Honselersdijk.Opti-flor heeft de hoofdvestiging in het Zuid-Hollandse Monster en teelt de orchideeën op drie verschillende locaties. De nieuwe vrachtwagen is voor Opti-flor de eerste truck die het bedrijf in gebruik neemt. Om deze investering goed te begeleiden heeft het bedrijf bewust voor Scania en Heiwo gekozen. Deze bedrijven hebben immer grote expertise in het bloementransport.

Daarnaast worden de chauffeurs van Opti-flor extra opgeleid door Scania Driver Training om het kostbare ‘witte goud’ zo efficiënt en voorzichtig mogelijk naar de klanten te vervoeren.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden