Scania vijfasser voor Knol uit Akkrum

Scania vijfasser voor Knol uit Akkrum
11-08-2009 14:46 | SCANIA | auteur de redactie
Aannemersbedrijf Knol Akkrum nam onlangs een zware vijfassige Scania trekker in gebruik. Het voertuig, een dubbel aangedreven Scania P420 CB 10x4 HNB, is voorzien van een verlaagde CP19-cabine en luchtvering rondom. Hierdoor is het voertuig, in combinatie met een vierassige dieplader, in staat om de zwaarste en langste kranen en heistellingen naar de diverse bouwlocaties te vervoeren.

Geheel volgens de Scania one-stop-shopping formule is de truck binnen de Scania-organisatie volledig opgebouwd. Bij Scania Groningen, gespecialiseerd in zwaar-transport aanpassingen, is de vijfde as aangebracht, de schotel aangepast en zijn de tanks verplaatst. De trekker is afgeleverd door de Scaniavestiging te Joure.Knol Akkrum, voorheen Jac. Knol te Aldeboarn, is sinds 1 januari 2007 gevestigd te Akkrum waar een nieuw kantoor en een nieuwe werkplaats werden betrokken. Het bedrijf is gelegen nabij de A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden. Knol is een aannemersbedrijf in de beton-, waterbouw en heiwerken. Het bedrijf is onlangs begonnen met het ondersteunen van een rioleringsproject in Georgië. Kranen en ander materieel is verscheept naar de havenstad Batumi, waar het project van start is gegaan.

De goede relatie tussen Knol en Scania is al vele jaren oud. Met de ingebruikname van de nieuwe trekker werd deze wederom onderstreept.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden