99 Renault Premiums voor Coca-Cola

99 Renault Premiums voor Coca-Cola
27-07-2009 16:30 | Renault | auteur de redactie
Renault Trucks overhandigde op donderdag 16 juli de sleutels van negen Renault Premium Distribution 410 26 T 6x2 aan Rudy Goossens, Division Transport Manager bij Coca-Cola Enterprises. Deze negen voertuigen zijn de voorbode van een levering van maar liefst 90 voertuigen, die tegen 2011 de Belgische vloot van Coca-Cola Enterprises zullen versterken.

Luc Vleugels, Key Account Manager bij Renault Trucks: "Het is vanzelfsprekend een opsteker in deze tijden om een langdurige samenwerking te hebben afgesloten met een wereldspeler als Coca-Cola. Gezien de veeleisende maatstaven die zij hanteren bij de uitbreiding of vervanging van hun wagenparken, is het een teken dat Renault Trucks goed werk levert. Dit zet de naam Renault Trucks nog eens in de spotlights."De 90 Renault Premium Distribution voertuigen die de komende twee jaar afgeleverd worden, beantwoorden onder meer aan de Euro 5-norm en zijn uitgerust met de automatische versnellingsbak Optidriver+, een Optibrake-motorrem en een dodehoekcamera. Ze beschikken ook over een weegsysteem om overbelading tegen te gaan. Dit jaar worden er nog 39 voertuigen afgeleverd, in 2010 volgt een tweede golf van 38 voertuigen. De sleutels van de laatste 12 voertuigen worden in 2011 overhandigd.Renault Trucks, altijd in de buurt
Coca-Cola neemt voor het eerst Renault trucks op in zijn wagenpark, maar heeft daar vanzelfsprekend goede redenen voor. Rudy Goossens, Division Transport Manager bij Coca-Cola Enterprises: "Wij hebben een tender uitgeschreven en Renault Trucks is daarbij als beste naar voren gekomen op twee cruciale aspecten, namelijk de prijs maar ook de Service Level Agreements. Het feit dat Renault Trucks dicht bij al onze distributiecentra in België een servicepunt heeft, is belangrijk voor de beschikbaarheid van onze vloot. Die bestaat uit een totaal van ongeveer 230 voertuigen, waarvan de komende drie jaar in totaal dus een 90-tal Renaults. Voor ons is het onderhoudsaspect zeer belangrijk om de continuïteit van onze vloot te waarborgen. We kijken er dan ook naar uit om de komende jaren met Renault Trucks samen te werken."

In de overeenkomst met Coca-Cola werd ook een reparatie- en onderhoudscontract opgenomen. Een deel van de voertuigen zal onderhouden worden door RTCE Brabant in Brussel, dat sterk betrokken was bij de deal.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,461

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden